Leuk kennis te maken

Frederiek van Lienen

Oprichter

Met oplossingen uit de natuur, geloof ik er in een betere verbinding te kunnen maken tussen natuur en economie. En dat we door samenwerking daar ook nog win-win situaties uit kunnen halen: beter voor de natuur én voor betrokken partijen een beter verdienmodel. Uitgangspunten aan de orde stellen, mijn creativiteit en het houden van innovatie en ondernemerschap.

Met mijn achtergrond in organisatie-advies op duurzaam ondernemen, verandermanagement en actie-onderzoek. Ondertussen heb ik mij gespecialiseerd in ondernemen met natuur en bio-inspired business models. Ik heb een vooruitstrevende blik, ben ondernemend en ben succesvol in het verbinden van stakeholders en belangen. Zo verbind ik zowel systeem- als ondernemersperspectieven als verschillende belangen.

Meer weten over Frederiek?

Gertjan Wilpshaar

Mede-eigenaar

Het verminderen van negatieve impact op onze leefomgeving en de relatie met onze persoonlijke gezondheid heeft mij bij Biodiversity in Business gebracht. Met mijn ervaring in health-tech (neurologie en Parkinson) en in de financiële dienstverlening draag ik graag bij de vernieuwende oplossingen waar wij altijd naar op zoek zijn.

Ik kijk met een bedrijfseconomische bril naar de maatschappelijke vraagstukken van vandaag: minder milieubelasting, gezond voedsel en een gezonde leefomgeving en meer biodiversiteit. Welke financiële transitie-instrumenten kunnen we hiervoor ontwikkelen? Wie gaat de veranderingen financieren? En hoe organiseren we een volhoudbaar preventiemodel?

Meer weten over Gertjan?

Samenwerkende adviseurs

Adviseurs

Biodiversity in Business werkt samen met adviesbureau’s en verschillende zelfstandige adviseurs. Afhankelijk van het onderwerp en de opdrachten zoeken wij naar samenwerkingspartners die complementair zijn aan de invalshoek die wij hebben.

Heb je interesse om samen te werken? Neem dan contact met ons op.

Studenten gezocht

Bijbaan?

Wij zijn op zoek naar een studenten die kunnen ondersteunen bij verschillende activiteiten. Bij voorkeur doe je een studie op het gebied van duurzaamheid, bedrijfskunde of milieu-economie. Ervaring op het gebied van communicatie is een pré. Je kunt worden ingezet op verschillende projecten en voor verschillende klussen.

Aangezien we voornamelijk projecten in Nederland doen, is het een voorwaarde dat je de Nederlandse taal machtig bent.

Voor de werkzaamheden en het aantal uren werk per week maken we een afspraak op maat. Interesse? Neem dan contact op via mail of bel ons.