Leuk kennis te maken

Frederiek van Lienen

Oprichter, onderzoeker, adviseur, organisator

Ik geloof dat we met oplossingen uit de natuur een betere verbinding kunnen maken tussen natuur en economie. En dat we door samenwerking daar ook nog win-win situaties uit kunnen halen: beter voor de natuur en voor betrokken partijen een beter verdienmodel. Ik stel uitgangspunten aan de orde, ben creatief, houd van innovatie en ondernemerschap.

Ik heb een achtergrond in organisatie-advies op duurzaam ondernemen, verandermanagement en actie-onderzoek. Ondertussen heb ik mij gespecialiseerd in ondernemen met natuur en bio-inspired business models. Ik heb een vooruitstrevende blik, ben ondernemend en weet me flexibel door het krachtenveld van stakeholders heen te werken. Zo verbind ik zowel systeem- als ondernemersperspectieven als verschillende belangen.

Meer weten van Frederiek?

Susan Drion

Onderzoeker, adviseur, organisator

De toekomst van onze landbouw optimistischer en waardevoller maken is wat mij drijft. De sleutel daarvan ligt in het creëren van een nieuwe gezonde economie rondom de landbouw. Hoe mooi zou het zijn als het boerenvak toegankelijk en aantrekkelijk zou zijn voor jonge mensen nu en later?

Ik heb me gespecialiseerd in alternatieve financieringsvormen in de landbouw en landbouwgrondfinanciering. Ik bekijk alles met een zorgvuldige en kritische blik, ben daadkrachtig in organiseren en een actieve en directe communicator.

Meer weten van Susan?

Werken met of voor ons?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden. Heeft u een project en zoekt u nog een partij om het samen mee te ondernemen? Neem dan contact met ons op.

Ook staat de deur altijd open voor goede nieuwe werknemers (van stagiair tot senior). Heeft u een concreet beeld van wat u zou kunnen bijdragen aan Biodiversity in Business? Laat het ons dan weten.

Neem contact op!

Grondig. Daadkrachtig. Creatief.