Leuk kennis te maken

Frederiek van Lienen

Oprichter

Met oplossingen uit de natuur, geloof ik er in een betere verbinding te kunnen maken tussen natuur en economie. En dat we door samenwerking daar ook nog win-win situaties uit kunnen halen: beter voor de natuur én voor betrokken partijen een beter verdienmodel. Uitgangspunten aan de orde stellen, mijn creativiteit en het houden van innovatie en ondernemerschap.

Met mijn achtergrond in organisatie-advies op duurzaam ondernemen, verandermanagement en actie-onderzoek. Ondertussen heb ik mij gespecialiseerd in ondernemen met natuur en bio-inspired business models. Ik heb een vooruitstrevende blik, ben ondernemend en weet me flexibel door het krachtenveld van stakeholders heen te werken. Zo verbind ik zowel systeem- als ondernemersperspectieven als verschillende belangen.

Meer weten van Frederiek?

Renée Zijlstra

Adviseur

Een duurzamere samenleving is mijn ideaal. Hiervoor moet er nog wel veel veranderen. Gelukkig broeit er veel in Nederland; Nederland vernieuwt van onderaf met zelforganisatie. Nieuwe verbindingen tussen maatschappelijke energie uit de samenleving, overheid, kennis en bedrijven, zorgen ervoor dat al die vernieuwende ideeën daadwerkelijk door breken. In het verbinden ligt mijn grootste kracht en passie.

De bodem is mijn ‘inhoud’ en basis. Ik werk in gebiedsprocessen waarin betrokkenen met een open agenda alle functies van het bodem- en watersysteem op een volhoudbare en gezonde manier willen ontwikkelen; oftewel met het ‘land aan tafel’. Ik ben in deze processen zelf de initiator, verbinder en begeleider. Gezamenlijk ontwerpen we oplossingen, geholpen door de verzamelde kennis over hun gebied, over mogelijke verdienmodellen en nieuwe organisatievormen.

Meer weten van Renée?

Tessa Molhuizen

Adviseur

Een natuur-inclusieve en circulaire aanpak daar geloof ik in! Deze is essentieel voor het creëren van een duurzame samenleving. Hierin kan het herstructureren van businessmodellen een belangrijke rol spelen. Door met de natuur samen te werken kunnen we natuur- en biodiversiteits herstel een deel van de oplossing maken. Dit heeft een positieve impact op de natuurlijke omgeving én de betrokken partijen!

Door mijn achtergrond in land- en waterbeheer en duurzame bedrijfsvoering te combineren, kan ik bij Biodiversity in Business de verschillende kanten van duurzame mogelijkheden belichten. Met mijn enthousiaste en resultaatgerichte mentaliteit help ik betrokken partijen een goedlopende samenwerking tot stand te brengen. Zo kunnen we samen zorgen voor de overgang naar een duurzamere toekomst voor iedereen.

Meer weten van Tessa?

Maike de Leeuw

Adviseur

Ik streef naar een samenleving die zowel ecologisch, sociaal als economisch duurzaam is. Het landbouw- en voedselsysteem speelt hierin een belangrijke rol!

Met een vindingrijke en communicatieve aanpak haal ik veel plezier uit het verbinden van verschillende perspectieven voor een duurzamere samenleving, waarbij we gezamenlijk tot creatieve oplossingen komen. Ik vind het belangrijk om de natuur als uitgangspunt te nemen en geloof dat natuur en economie elkaar juist kunnen versterken. Met een achtergrond in duurzame landbouw en voedselsystemen ben ik erg gemotiveerd om bij te dragen aan de transitie naar een toekomstbestendige samenleving!

Meer weten van Maike?

Solliciteren, stage lopen of samenwerken?

Herken je je in onze missie en visie en spreken onze projecten je aan? Ben je op zoek naar een stage, een samenwerkingspartner of wil je solliciteren? Biodiversity in Business staat altijd open voor een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden te bespreken!

Stuur je vraag of open sollicitatie & CV naar info@biodiversityinbusiness.eu, dan nemen wij contact met je op. Bel voor meer informatie naar Frederiek van Lienen (+316 4220 6440).

Grondig. Daadkrachtig. Creatief.