Leuk kennis te maken

Frederiek van Lienen

Oprichter

Met oplossingen uit de natuur, geloof ik er in een betere verbinding te kunnen maken tussen natuur en economie. En dat we door samenwerking daar ook nog win-win situaties uit kunnen halen: beter voor de natuur én voor betrokken partijen een beter verdienmodel. Uitgangspunten aan de orde stellen, mijn creativiteit en het houden van innovatie en ondernemerschap.

Met mijn achtergrond in organisatie-advies op duurzaam ondernemen, verandermanagement en actie-onderzoek. Ondertussen heb ik mij gespecialiseerd in ondernemen met natuur en bio-inspired business models. Ik heb een vooruitstrevende blik, ben ondernemend en weet me flexibel door het krachtenveld van stakeholders heen te werken. Zo verbind ik zowel systeem- als ondernemersperspectieven als verschillende belangen.

Meer weten van Frederiek?

Sander de Bruin

Adviseur

De toekomst maken we samen! En willen we de aarde even mooi achterlaten voor toekomstige generaties, dan zullen we samen een balans moeten vinden tussen natuur, landbouw en leefbaarheid. Dit vraagt om het sluiten van maatschappij brede samenwerkingen en projecten waarin we op zoek gaan naar creatieve en innovatieve oplossingen. Waarin eenieder zijn verantwoordelijkheid neemt, eerlijk wordt beloond en de kans krijgt zich te ontwikkelen.

Met een achtergrond in landbouw innovatie en kennisontwikkeling, zet ik me bij Biodiversity in Business in voor de transitie naar een duurzame en eerlijke toekomst. Ik ondersteun stakeholders met verschillende achtergronden begrip voor elkaar te krijgen en de handen in één te slaan. Zodat een nieuw startpunt ontstaat en nieuwe samenwerkingen tot stand komen van waaruit synergie gecreëerd wordt.

Meer weten van Sander?

Renée Zijlstra

Adviseur

Een duurzamere samenleving is mijn ideaal. Hiervoor moet er nog wel veel veranderen. Gelukkig broeit er veel in Nederland; Nederland vernieuwt van onderaf met zelforganisatie. Nieuwe verbindingen tussen maatschappelijke energie uit de samenleving, overheid, kennis en bedrijven, zorgen ervoor dat al die vernieuwende ideeën daadwerkelijk door breken. In het verbinden ligt mijn grootste kracht en passie.

De bodem is mijn ‘inhoud’ en basis. Ik werk in gebiedsprocessen waarin betrokkenen met een open agenda alle functies van het bodem- en watersysteem op een volhoudbare en gezonde manier willen ontwikkelen; oftewel met het ‘land aan tafel’. Ik ben in deze processen zelf de initiator, verbinder en begeleider. Gezamenlijk ontwerpen we oplossingen, geholpen door de verzamelde kennis over hun gebied, over mogelijke verdienmodellen en nieuwe organisatievormen.

Meer weten van Renée?

Tessa Molhuizen

Adviseur

Een natuur-inclusieve en circulaire aanpak daar geloof ik in! Deze is essentieel voor het creëren van een duurzame samenleving. Hierin kan het herstructureren van businessmodellen een belangrijke rol spelen. Door met de natuur samen te werken kunnen we natuur- en biodiversiteits herstel een deel van de oplossing maken. Dit heeft een positieve impact op de natuurlijke omgeving én de betrokken partijen!

Door mijn achtergrond in land- en waterbeheer en duurzame bedrijfsvoering te combineren, kan ik bij Biodiversity in Business de verschillende kanten van duurzame mogelijkheden belichten. Met mijn enthousiaste en resultaatgerichte mentaliteit help ik betrokken partijen een goedlopende samenwerking tot stand te brengen. Zo kunnen we samen zorgen voor de overgang naar een duurzamere toekomst voor iedereen.

Meer weten van Tessa?

Kirsten van den Berg

Project-assistent a.i.

Met 20 jaar+ ervaring als directie secretaresse ben ik onderdeel van het Biodiversity in Business team. Daar ben ik  verantwoordelijk voor de backoffice en aanvullende ondersteuning voor alle onderdelen van de business, waar het team minder tijd voor heeft, pak ik op!

Ook ben ik inmiddels expert in de Microsoft Suite, daar waar het Office365 en in het bijzonder Teams betreft. Hiermee heb ik onder andere het naadloos naar ‘online’ werken als aanpassing van het werkproces ingericht.

Meer weten van Kirsten?

Vacature Junior Adviseur

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Herken je je in onze missie en visie en spreken onze projecten je aan? Biodiversity in Business zoekt versterking. Per 1 februari 2022 zijn wij op zoek naar een (junior)-adviseur (0-2 jaar ervaring) met een WO-achtergrond in: duurzaam ondernemen, innovatie, bedrijfskunde, milieu-economie agro-ecologie, biologie.

  • Heb jij verstand van zowel biologentaal als business language?
  • Ben je ondernemend, proactief en resultaatgericht?
  • Werk je graag samen aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken?
  • Ben je analytisch, verbindend, creatief, innovatief en heb je lef?

Reageer dan op deze vacature. Dat kan tot en met 9 januari met een digitale brief en CV naar info@biodiversityinbusiness.eu. Neem voor meer informatie contact op met Frederiek van Lienen (06 4220 6440)

Meer weten, mail ons!

Grondig. Daadkrachtig. Creatief.