Leuk kennis te maken

Frederiek van Lienen

Oprichter, onderzoeker, adviseur, organisator

Met oplossingen uit de natuur, geloof ik er in een betere verbinding te kunnen maken tussen natuur en economie. En dat we door samenwerking daar ook nog win-win situaties uit kunnen halen: beter voor de natuur én voor betrokken partijen een beter verdienmodel. Uitgangspunten aan de orde stellen, mijn creativiteit en het houden van innovatie en ondernemerschap.

Met mijn achtergrond in organisatie-advies op duurzaam ondernemen, verandermanagement en actie-onderzoek. Ondertussen heb ik mij gespecialiseerd in ondernemen met natuur en bio-inspired business models. Ik heb een vooruitstrevende blik, ben ondernemend en weet me flexibel door het krachtenveld van stakeholders heen te werken. Zo verbind ik zowel systeem- als ondernemersperspectieven als verschillende belangen.

Meer weten van Frederiek?

Kirsten van den Berg

Zelfstandig ondernemer, Executive Assistant, Office & Project Manager

Met 20 jaar+ ervaring als directie secretaresse ben ik op dit moment ook onderdeel van het ‘Biodiversity in Business’ team. Daar ben ik  verantwoordelijk voor de backoffice en aanvullende ondersteuning voor alle onderdelen van de business daar waar het team minder tijd voor heeft.

Daarnaast ben ik expert in de Microsoft Suite daar waar het Office365 en in het bijzonder Teams betreft. Hiermee heb ik onder andere het naadloos naar ‘online’ werken als aanpassing van het werkproces ingericht.

Meer weten van Kirsten?

Wij zijn op zoek naar een collega!

Heb jij verstand van zowel biologentaal als business language? Ben je ondernemend, proactief en resultaatgericht? En hou je ook nog van wat grondig graafwerk? Dan past jouw profiel waarschijnlijk goed bij de werkzaamheden beschreven op onze website.

We zijn op zoek naar een junior-adviseur en/of een samenwerking met senior-adviseurs in het werkveld van de landbouwtransitie / verdienmodellen / voedsel / korte ketens / natuurinclusieve landbouw / kringlooplandbouw.

Denk je dat je wat zou kunnen bijdragen aan Biodiversity in Business? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op voor een gesprek.

Neem contact op!

Grondig. Daadkrachtig. Creatief.